"Wat begon als een hobby is nu volledig mijn beroep en passie."

Over mij...

Mijn naam is Romina Gerrits een gediplomeerd nagelstylist sinds 26 Februari 2009. Ik ben 28 jaar oud en woonochtend in Monster,
samen met mijn man Gerard Gerrits.

Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring in het zetten van mooie acryl-, gel nagels en nail art. Ook ben ik al 8 jaar actief in het geven van opleidingen tot nagelstylist(e).  Wat begon als een hobby is volledig uitgegroeid tot een goed lopende zaak. Het is meer dan een beroep. Het is mijn passie!

Het begon allemaal in februari 2009 op de zolder van mijn ouders. Daar kreeg ik mijn eerste plekje om mijn passie als nagelstylist uit te voeren. De opleiding had ik gevolgd tijdens mijn mbo-4 opleiding voor onderwijsassistent, maar na vele avonden nagelen werd het uiteindelijk na 1,5 jaar tijd om volledig voor mijzelf te gaan werken. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn vader had ondertussen de hele schuur omgebouwd tot nagelstudio, zodat alle klanten niet meer door het huis hoefde. Aangezien het er meer waren dan 1 a 2 op een avond. 

Na 3 zat ik al aardig vol en had ik al een goed lopend bedrijf opgebouwd. In 2012 kocht ik mijn eigen huis waar ik een hele mooie ruimte kreeg voor mijn nieuwe nagelstudio. Tot heden werk ik nog elke dag met veel plezier in mijn nagelstudio in Monster.
(zie foto’s van veranderingen nagelstudio onderaan)

In de salon word er gewerkt met professionele merken zoals: Young nails, Magnetic en Quida. Dit zijn merken waardoor ik u de garantie kan bieden dat de nagels perfect blijven zitten.

Tijdens de behandelingen word er gewerkt aan een professionele nageltafel van het merk pro-gs. Deze tafel zorgt voor een goede afzuiging van zowel de geur als voor het stof, zodat er voor u maar ook voor mij een gezonde en fijne omgeving ontstaat.

Wanneer u interesse heeft in mooie nagels of een goede opleiding tot nagelstylist bent u bij Romina Nails aan het juiste adres.

Ik wil u dan ook graag verwelkomen in mijn salon.

Liefs, Romina Gerrits